οι ΑΠΕ στην Ελλάδα


Είμαστε φτωχότεροι, χρεοκοπημένοι και εξευτελισμένοι επειδή για τουλάχιστον 20 χρόνια, οι πολιτικοί μας τα πιάνουν (λαδώνονται, δωροδοκούνται, εξαγοράζονται, μεθοδεύονται… πως αλλιώς να το πω;) για να εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα (και Έλληνες νταβατζήδες και μεταπράτες).

Δεν είναι εικασίες… Η Ferrostaal πλήρωσε €80 ή €85 εκατομ. για «συμβούλους» για να παραδώσει υποβρύχια που είναι ελαττωματικά, αφού αγόρασε μέσω της χρεοκοπημένης HDW τον Σκαραμαγκά. Όλα εν γνώσει της λαμπρής Κυβέρνησης Σημίτη.


Η Siemens το έχει παραδεχθεί, δεν το κρύβει, πλέον, λάδωνε τα Ελληνικά κόμματα με 2% του τζίρου της. Λάδωνε για να πουλάει. Πουλούσε σαπάκια, και λάδωνε για να τα πουλήσει.

Σήμερα είμαστε στα χάλια που είμαστε, επειδή λαδώνουν τους πολιτικούς μας, και πείτε μου ότι δεν είναι και τα ΜΜΕ στο κόλπο. Αφού τα ΜΜΕ, τα περισσότερα ΜΜΕ, εκπροσωπούν τα συμφέροντα των ντόπιων μεταπρατών. Τα ΜΜΕ που μας δείχνουν παγετώνες να λιώνουν και πόλεις να βυθίζονται και την Σαχάρα να συνεχίσει να εξαπλώνεται — εκτός αν βάλουμε πολλά αιολικά πάρκα γρήγορα, πριν μας πάρουν με τις λεμονόκουπες…


Μαντέψτε τώρα εσείς, γιατί πιστεύετε ότι η Κυβέρνησή μας προωθεί ΑΠΕ, και γιατί πολλοί από εσάς έχετε χάψει ότι «κάνουν καλό» στο κλίμα και στο εθνικό συμφέρον. Η Κυβέρνηση, πάντως επικαλείται …το κλίμα και το εθνικό συμφέρον

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s