Μην σταματάς να ρωτάς


Υπάρχουμε, ζούμε, βλέπουμε, επικοινωνούμε, απολαμβάνουμε την λιακάδα, ή την δροσιά της νύχτας, διαβάζουμε αυτά τα σχήματα στην οθόνη, μαθαίνουμε από τι είναι φτιαγμένο το σύμπαν, επειδή υπάρχει η παραπάνω εικόνα με το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα (κλικ για μεγέθυνση).


Συνειδητοποιώ, από τις συζητήσεις μου, ότι οι απόψεις μου με σε θέματα ενέργειας, για πολλούς είναι παράξενες, επειδή είναι άγνωστες, και αντίθετες, όχι με την Επιστήμη, αλλά με την Προπαγάνδα. Η Φυσική, ή οι μηχανολογικές επιστήμες, δυστυχώς, δεν είναι ούτε οικείες, και το χειρότερο, στην χώρα μας, διατυπώνονται με τρόπο ακαταλαβίστικο, ή επιπόλαιο, σαν συνταγή, χωρίς την ασταμάτητη απορία των μικρών παιδιών. Όχι ότι καταλαβαίνω τα πάντα, ούτε ότι θα προλάβω να τα καταλάβω (και το γράφημα, πάνω πάνω φτάνει μόνο μέχρι το κουτάκι που λέει «Electromagnetism»). Λίγο λυπάμαι και λίγο χαίρομαι, που η επιστροφή σε αέναα εδάφη είναι για να προλάβω, αν μπορώ, την καταστροφή του όποιου Ελληνικού τοπίου έχει απομείνει, την περαιτέρω εισβολή στην τσέπη μου, και την όποια αποκατάσταση της αλήθειας.

Έχω βάλει δύο συνδέσμους που βρήκα ευχάριστους και ενδιαφέροντες, δεν έχουν σχέση με πολιτική, ή με ενέργεια. Ένας είναι από την Ελλάδα, τον άλλο τον ανακάλυψα κατά λάθος, σε μια μικρή κωμόπολη στο Κάνσας, όταν έψαχνα για το εικονίδιό μου. Θα της κάνω μία ανάρτηση της κωμόπολης, υπάρχουν και άλλοι μύθοι που πλανώνται…

Το σημαντικό είναι να μην σταματάς να ρωτάς. Η περιέργεια υπάρχει για τους δικούς της λόγους.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s