Νεοσοσιαλισμός και Οικοφασισμός


Νομίζατε ότι κάνει κουμάντο το ΔΝΤ; Λάθος! Μόνο έναν Υπουργό επηρεάζει το ΔΝΤ. Οι εικονιζόμενοι της φωτό (κλικ για μεγέθυνση), και οι καλεσμένοι τους κάνουν κουμάντο. Να δούμε λίγο τους καλεσμένους;

Joseph Stanislaw: το βιογραφικό του δείχνει ότι είναι σαφώς κάποιου επιπέδου, αλλά, δεν είναι σαφές «τι» έχει κάνει, ή «τι» πρεσβεύει. Από αυτά που βρήκα για αυτόν, είναι από αυτούς τους στοχαστές – συμβούλους που «ναι μεν αλλά» με την ελεύθερη αγορά, αλλά αμφισβητούν τα ηθικά της ερείσματα, επικαλούμενος την έλλειψη αυτοελέγχου, αμφισβητώντας τον στόχο της ιδιοτελούς αναζήτησης ευημερίας και κέρδους σαν «ικανό» κίνητρο, λέγοντας ότι η ανθρώπινη ψυχή θέλει να πιστέψει σε κάτι άλλο, ανώτερο από τον υλισμό.

Θα σας κάνω μια περίληψη: Είναι μάλλον αριστερίζων Δημοκρατικός (όπως το Αμερικανικό κόμμα του Ομπάμα), νεοσιοσαλιστής, που μη μπορώντας να πει την λέξη «σοσιαλισμός» γιατί είναι, στην πράξη, αποτυχημένο μοντέλο, πακετάρει τον σταλινισμό και τον κεντρικό σχεδιασμό του σε πράσινα νέφη νεοσοσιαλιστικής ευδαιμονίας. Είναι θεωρητικός της Νέας Θρησκείας. Για όσους από εσάς φοβάστε την Νέα Τάξη, είναι κρυπτοευαγγελιστής της. Όλα αυτά τα πολύ σοφά και εντυπωσιακά που λέει (και εγώ εντυπωσιάστηκα), έχουν ένα διακριτικό συμπέρασμα: «Δεν μπορείς εσύ μικρό άτομο, χρειάζεσαι τον Μεγάλο Αδερφό». Και η πρακτική περίληψη; «Πλήρωνε φόρους γιατί έχω Μεγάλες Ιδέες να υλοποιήσω, εγώ, ο Μεγάλος Αδερφός»

Αν ο Stanislaw έχει εντυπωσιάζει με τις γνώσεις και τον λόγο του, ο Simon Reddy είναι απλό παιδί. Πουλάει «κλιματολογία». Είναι λομπίστας, με μια οργάνωση που λέγεται C40 που προσπαθεί να μάθει σε …πόλεις πώς να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Το προηγούμενο «επάγγελμά» του ήταν στην Greenpeace της Αγγλίας. Την Greenpeace, τους θεωρώ όλους τρωκτικά. Οι ενασχολούμενοι με την C40, είναι της Νεοσοσιαλιστικής —εμείς θα σώσουμε τον κόσμο για εσάς (με τα λεφτά σας) παρέας. Η ατζέντα του Simon Reddy είναι να μας λέει να μονώσουμε κτίρια, να κάνουμε πεζόδρομους, να ξεκαθαρίζουμε τα σκουπίδια μας, και να προωθούμε υβριδικά αυτοκίνητα και λεωφορεία υδρογόνου, ίσως να παράγουμε το ρεύμα μας. Το ξέρατε ότι και η Αθήνα μπήκε στην ομάδα αυτών των πόλεων, επί ΝΔ; Και ότι το ΥΠΕΚΑ είναι παράρτημα του κυρίου αυτού, αν κρίνω από τουλάχιστον ένα νόμο που έβγαλε;


Ο Nick Mabey είναι ο πιο ωραίος από όλους. Είναι ιδρυτής και αφεντικό της E3G «ανεξάρτητης μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης που δουλεύει για ή στο δημόσιο συμφέρον για να επιταχύνει την παγκόσμια μετάβαση σε αειφόρο ανάπτυξη». Κρατιέμαι να μην σχολιάσω, και συνεχίζω: «Φτιάχνει συμμαχίες για να πετύχει προσεκτικά καθορισμένα αποτελέσματα, που επιλέγονται για την δυνατότητά τους να μοχλεύσουν αλλαγές [!]» Διαβάστε τι κάνουν και τι έχουν κάνει εδώ, και αξίζει, ειλικρινά να χαζέψετε τον σύνδεσμο, είναι όλη η αρλουμπολογία του Πρωθυπουργού και της παρέας του. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός μας, σε περιτύλιγμα ΓΑΠ.

Η Ε3G, μοιάζει με ΜΚΟ που ασχολείται με ΜΚΟ, κάτι σαν μετα-ΜΚΟ. Τις συντονίζει, τις καθοδηγεί και ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, και όλα αυτά «ανεξάρτητα και μη κερδοσκοπικά». Κάτι σαν μη κερδοσκοπικοί μεταμεσάζοντες! Μεσολαβούν, για να μας σώσουν! Αυτοί ονειρεύονται Ευρώπη χωρίς άνθρακα, αυτοί ονειρεύονται το υπερδίκτυο, αυτοί ονειρεύονται ΑΠΕ παντού, και σε ψιλά γράμματα το λένε: “across the European Union and its neighbors”! Αυτοί προωθούν το ενεργειακό Ρίμπεντροπ-Μολότοφ, επειδή μην κοροϊδευόμαστε, οι ΑΠΕ είναι ο Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης ή της Ευρασίας ή της Νέας Γερμανο-Ρωσικής συμμαχίας, όπου εμείς θα είμαστε με αιολικά, και οι Ρώσοι θα πουλάνε πυρηνικά, ή ό,τι πουλάνε. Βέβαια, πουλάνε την πανευρωπαϊκή διασύνδεση σαν απεξάρτηση από ορυκτά καύσιμα , και αέριο. Λένε ψέματα (ή λενε ότι τους έχουν πει να λένε, χωρίς να λένε ποιός πληρώνει…)


Όλη η πράσινη προπαγάνδα είναι εδώ. Όλη η Μπριμπίλη, οι πράσινοι σχολιαστές που αναρωτιέμαι «τι μ@λ@κίες μπορούνε και λένε» είναι εδώ. Ο οικο-φασισμός είναι εδώ. Το κλάμα για την επιτυχία (αποτυχία το λένε αυτοί) της Κοπεγχάγης, εδώ . Ο πλανήτης που υπερθερμαίνεται, που δεν πάει πολύς καιρός που πάγωνε, και τώρα, παγώνει πάλι, αλλά φυσιολογικά φαινόμενα υπερθέρμανσης είναι… αν πιστεύεις… Πίστη, Πράσινη Θρησκεία...

Πριν από μερικές μέρες, έγραψα για τον Χαμένο Σοσιαλιστικό Παράδεισο και πως η αναζήτησή του είναι η σχεδιαζόμενη επιστροφή σε κάποια νέα, μεταμοντέρνα εποχή φασισμού, και πως ο οικοφασισμός είναι ο καταλύτης. Προσέξατε πώς όλες αυτές οι οργανώσεις έχουν ακαταλαβίστικα ονόματα; 2-3 γράμματα και αριθμούς; E3G, C40, i4cense… χαριτωμένα…

Ο παρέα του Κλίντον, ήταν από τους πρώτους οικο-φασίστες, Στόχος δεν ήταν η σωτηρία του πλανήτη, στόχος είναι η ήπια αναίμακτη υποδούλωση όλων όσων απογοητευμένοι από τον παραδοσιακό σοσιαλισμό και από τα λάθη του καπιταλισμού, αποτάσσονται την ελεύθερη αγορά σαν Σατανά, αναγνωρίζουν τον άνθρακα σαν Εωσφόρο, και δέχονται να βάλουν το κεφάλι κάτω, για να βγάζει η Νέα Τάξη εύκολα λεφτά σε βάρος τους.

Βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Ευρώπη, που και στο παρελθόν χρησιμοποίησε σοσιαλιστική γλώσσα για να υποδουλώσει λαούς, και ανατολικά του Βόλγα, και Δυτικά.

Ακούγομαι εξτρεμιστής και συντηρητικός με την προσέγγισή μου; Ίσως, αλλά εγώ θεωρώ ότι είμαι απλά, φιλελεύθερος, φίλος της ελευθερίας. Του υπέρτατου αγαθού, που οι πονηροί του κόσμου θέλουν να μας πάρουν, με ένα σωρό προσχήματα. Τα σχήματα που προωθούν οι Πράσινοι Οικοφασίστες, καλεσμένοι της Οικογένειας του Πρωθυπουργού, έχουν όνομα: Υποταγή, Νέα Θρησκεία, Μεσαίωνας.

ΥΓ. Έχω καλά νέα. Δεν είμαι μόνος μου. Υπάρχουμε στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αγγλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, την Δανία την Νορβηγία, την Γερμανία, την Αυστραλία και στην Ελλάδα. Είμαστε δεξιοί, αριστεροί, αναρχικοί, απολιτικοί, αυτόνομοι, περίεργοι, με ένα κοινό παρονομαστή: Στην καθημερινή μας ζωή είμαστε σε Καρτεσιανό σύστημα, είμαστε προϊόν αστρόσκονης, αλλά δεν το χάψαμε κιόλας, για μας 1+1=2 και 5>4 και 250>35 (χαχαχα) και κάτι θυμόμαστε από την Φυσική και την Θερμοδυναμική και την Ιστορία. Δεχόμαστε ότι δεν συμφωνούμε σε όλα, δεχόμαστε ότι οι νικητές ξαναγράφουν την Ιστορία, αλλά είμαστε Ελεύθεροι, και δεν έχουμε σκοπό να παραχωρήσουμε εύκολα αυτά που θεωρούμε Αλήθεια. Και στο κλιματολογικό, νομίζω σας το είπα, έξω έχουν ξυπνήσει.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s