Εύκολα Πράσινα Λεφτά


Να ένας εύκολος τρόπος να βγάλετε Εύκολα Πράσινα Λεφτά από τις ΑΠΕ της κυρίας ΥΠΕΚΑ και των Συμβούλων της:

1) Θα βγάλετε, ή θα αγοράσετε μιά άδεια για ΑΠΕ. 2) Θα βρείτε έναν φίλο του κυρίου ΔΕΗ να ξέρει από Υβριδικά — σας παραθέτω ένα Υβριδικό σχεδιάγραμμα εδώ, που δεν χρειάζεται καν να παιδεύεστε με φράγματα και ανοησίες. 3) Θα φτιάξετε ένα Υβριδικό σύστημα, κάπως όπως στο σχεδιάγραμμα (είπαμε, ο …»φίλος»). 4) Θα παράγετε ρεύμα με μια ντηζελογεννήτρια για περίπου €50-60/MWhr. 5) Θα το πουλάτε στον ΔΕΣΜΗΕ για €100, €250, ή €400/MWhr. Θα κερδίζετε εύκολα την διαφορά. Αν το πετρέλαιό σας είναι λαθραίο, transit, θέρμανσης ή, απλά κλεμμένο, θα βγάζετε περισσότερα.

Αν είστε έξυπνοι, γίνεται ευκολότερο. Βάζετε ψεύτικες, χάρτινες, εικονικές εγκαταστάσεις ΑΠΕ, αγοράζετε ρεύμα από την ΔΕΗ και το πουλάτε για αιολικό ή φωτοβολταϊκό. Το υπερκέρδος είναι τέτοιο, που καλύπτει κάθε απαραίτητο λάδωμα.

Υπερβάλω; Καθόλου! Τσάκωσαν έναν μάστορα στην Ισπανία να πουλάει φωτοβολταϊκό ρεύμα, την …νύχτα. Από ντηζελογεννήτρια! Πληροφορίες εδώ, εδώ, και εδώ. Κορόϊδο Ισπανέ, δεν χρειαζόταν καν η ντηζελογεννήτρια, εμείς θα το κάνουμε χωρίς.


Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης, ούτε καν …αρχαιοπτέρυξ, για να καταλάβεις ότι όταν υπάρχουν δύο τιμές πετρελαίου, το «θέρμανσης» και το «κίνησης», θα γίνει λαθρεμπόριο (και φοροδιαφυγή). Όταν στην ίδια πόλη έχει τσιγάρα αφορολόγητα και τσιγάρα που φορολογούνται, πάλι θα γίνει λαθρεμπόριο, και φοροδιαφυγή. Δύο ή πέντε τιμές ρεύματος θα γίνει πανηγύρι! Και μην μου πείτε για δικλείδες και μετρήσεις, έχω πρόσβαση σε ηλεκτρολόγους και σε λαδιάρηδες.

Στις 23 Αυγούστου 1989, η Βουλή παρέπεμψε στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών του Πασόκ, Ν. Αθανασόπουλο, ως τον κατ’ εξοχήν υπεύθυνο του σκανδάλου για το γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι. Ο Αθανασόπουλος, ήταν τότε άλλη μια Ιφιγένεια, εξιλαστήριο θύμα μπας και σωθεί ο Μεγάλος. Μαντέλης μεν, Ιφιγένεια δε.

Στις 15 Μαρτίου 2010, πριν από το παραπάνω περιστατικό φωτοβολταϊκού ρεύματος από ντηζελογεννήτρια, είχα συγκρίνει την υπόθεση της ελληνοποίησης γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού με λαμπρά πεδία δράσης στις ΑΠΕ (http://www.antinews.gr/?p=37411) . Mε διαφορά τιμής αγοράς από τα €40 στα €100 ή τα €250 ή τα €400, υπάρχει κίνητρο και ευκαιρία να βγάλει κάποιος, εύκολα, €60, €210, ή €360, έτσι για την πλάκα. Πως νομίζετε βγαίνουν τα λεφτά;

Αυτή είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και τα Εύκολα Πράσινα Λεφτά. Η σύγχρονη εκδοχή του Πράσινου Γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού. Το νυχτερινό φωτοβολταϊκό ρεύμα. Να δούμε ποιός (ή ποιά) θα είναι η Ιφιγένεια σε λίγα χρόνια τη φορά… Ένα σας λέω: Τέτοιες απάτες στήνετε, πληρωμένες από παππούδες, γιαγιάδες, συνταξιούχους, άνεργους, και εξαθλιωμένους νέους.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s