Το πλυντήριο με το νέο προσωπείο


Δεν σας κάνει εντύπωση; Έχει γίνει σάλος, διεθνώς, για τα διεθνή λαδώματα αυτής της εταιρίας — λαδώματα και στην Ελλάδα. Σε γερμανικά δικαστήρια ειπώθηκε ότι το Ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι υποτακτικοί, υπάλληλοι αυτής της εταιρίας. Το παγόβουνο του εκσυγχρονισμού, με άφθονο θράσος είπε «δεν πήρα μίζες, χορηγίες πήρα«.


Αυτή είναι πληρωμένη καταχώρηση, δήθεν «συνέντευξη». Μα σχεδόν δεν χρειάζεται να την διαβάσετε… Τα συνθήματα είναι τα ίδια: «Πράσινες θέσεις εργασίας» (που ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι είναι) και, κυρίως, «ο ευγενής στόχος για τις Κυβερνήσεις«, οι Πράσινες θέσεις εργασίας. Η συνέντευξη αυτή απευθύνεται σε ομάδες πίεσης που δίνουν μάχη στην Αμερικανική Γερουσία, εμάς δεν μας αφορά, εμείς έχουμε τον Πρωθυπουργό, την Οικογένεια, τις ΜΚΟ, και φυσικά την ΥΠΕΚΑ να επαναλαμβάνουν το τροπάρι αυτό.


Ό,τι δεν κατέκτησε και δεν μπόρεσε να κρατήσει το Γ’ Ράϊχ, το αγοράζει μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ό,τι δεν μπορεί να κρατήσει μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα που καταρρέει το καθεστώς των ειλώτων και των περιοίκων του Νότου και τρίζει η ανέκαθεν ασταθής σχέση με τους Γάλλους, το Ράϊχ φροντίζει να το κρατήσει με την Πράσινη Προπαγάνδα. Ποιός ηλίθιος, ποιός οικολόγος, ποιός σκεπτόμενος πιστεύει προς στιγμή ότι το Ράϊχ ενδιαφέρεται, έστω και για κλάσμα του δευτερολέπτου, για τον πλανήτη ή την αειφορία;


Το μέτωπο της Ελλάδας το ελέγχει απόλυτα η εταιρία, μην έχετε αμφιβολία, μπορεί να μην αναγράφεται στις μπροσούρες και την προπαγάνδα του ΥΠΕΚΑ, μπορεί να κρύβεται πίσω από ενδιάμεσα πλυντήρια για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ, μπορεί να βολεύεται πίσω από το Desertec, αλλά εκεί είναι, αν δείτε τα ψιλά γράμματα, την φρασεολογία και τις «ιδεολογίες». Οι δικοί μας είναι πλήρως εξαγορασμένοι και προσκυνημένοι, και τα κοριτσάκια, και ενδιαφέρονται για το Desertec, και δεν λείπουν από τις διαφημίσεις. Με το μέτωπο των ΗΠΑ ζορίζεται λιγάκι, γιατί, εκεί, οι άνθρωποι έχουν μάθει να κοιτάνε τι λέει ο λογαριασμός.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s