Ααααχ… οι αρνητικές εξελίξεις


Διάβασα των σχεδιασμό της Υπουργού Κλιματικής Αλλαγής για την επίτευξη των στόχων 20-20-20. Δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να το πολυαναλύσω, εξάλλου μιλάει για σχέδια του 2020 και μετά το 2020, και επομένως, σήμερα, 23 Ιουνίου 2010, σας λέω επίσημα, ότι μέχρι το 2020, οι πιθανότητες να ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο είναι μεγάλες (και δεν αναφέρομαι στην προς Κύριον αποδημίαν από φυσικά αίτια), και ελέω θεού, θα συμφωνήσουν και αι Τράπεζαι πάσαι.

Τα καλά νέα είναι ότι και οι συντάκτες της μελέτης το λένε πιο κάτω, αλλά πιο νεο-γραφειοκρατικά:

«Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες που μπορεί να αποτελέσουν αιτία για αρνητικές εξελίξεις ώστε η επίτευξη του στόχου να κινδυνεύσει ή και να καταστεί αδύνατη. Οι επιπτώσεις των οικονομικών συνθηκών, οι πρόσφατες και η μεσοπρόθεσμη εξέλιξή τους, είναι καθοριστικές» (ααααχ… μουσική στα αυτιά μου!… Δεν θα δάνειζα ούτε στόκο για παράθυρο με βάση μοντέλο του 2010 από οικολόγους γιαλαντζή με εκπαίδευση από οικο-σεμινάρια του Σκάϊ, που μιλάνε για το …2020, σε χώρα με ΒΒ rating, με την Ευρώπη να μαζεύεται).

Τέλος λέει ότι «η συνεισφορά όλων των μορφών ΑΠΕ είναι αναγκαία για την επίτευξη των στόχων«. Δεν ξέρω τι εννοεί η ποιήτρια, αν διαβάζω αυτά που έχω γράψει μέχρι τώρα, θα περιλαμβάνει και τα Υ/Η, αφού μόνο αυτά, ή ήδη αυτά πληρούν τους στόχους.

Και τι λένε ότι θέλουν; €31 δις για τις ΑΠΕ και τα φ/β (χωριστά τα φ/β; χεχεχε) για να πετύχει τους στόχους της; 31 να είναι οι μέρες σας, ανόητοι. €31 δις είναι τα λεφτά που θα δανειστούν οι «επιχειρηματίες» από τράπεζες για να πετύχει η κυρία Κλιματική Αλλαγή τους στόχους της. €31 δις που θα ξεπληρωθούν, συν τους τόκους και τις προμήθειες από εμάς, εσάς και εμένα, από τους προσαυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Όχι 31 μέρες, 31 ώρες.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s