«…που είχε δημιουργηθεί…»


«Προσπαθήσαμε να κόψουμε έναν τεράστιο γόρδιο δεσμό που είχε δημιουργηθεί…»

Τι εννοείς Υπουργέ μου «είχε δημιουργηθεί«; Εν γνώσει σας πουλήσατε τα Ναυπηγεία, με διαδικασία ολίγον μαϊμού, στην HDW. Εν γνώσει σας ότι η HDW ήταν έτοιμη να χρεοκοπήσει (ήταν δημόσια πληροφορία τω καιρώ εκείνω). Εν γνώσει σας ότι το φιλέτο δεν ήταν το τίμημα εξαγοράς, αλλά το υπερδεκαπλάσιο ύψος των συμβάσεων των υποβρυχίων. Εν γνώσει σας ότι η προσφορά των Ναυπηγείων Ελευσίνος ήταν οριακά καλύτερη. Υπουργός ήσουν και τότε, Πασόκ είχαμε, ο κ. Χριστοδουλάκης το χειρίστηκε, άντε ρώτα τον. Ή, καλύτερα, απ’ ευθείας τον Σημίτη.

Και τότε «Υπουργοί» άλλης χώρας, και τώρα «Υπουργοί» άλλης χώρας. Για να μην ρωτάμε συνέχεια «ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο».

Εσείς τον δημιουργήσατε τον τεράστιο γόρδιο δεσμό, και με ενδιαφέρον διαβάζω ότι «προσπαθήσατε» να τον λύσετε. «Προσπαθήσατε»… Μάλλον αναβάλατε το πρόβλημα… Ή κάνω λάθος;

Και να δεις αν δεν είχε η Εθνικάρα την διαφήμιση ότι αυτή είναι νούμερο 1 στην χρηματοδότηση της κοροϊδίας, δεν θα το πρόσεχα. Νούμερο 1 σε δάνεια που θα αποπληρωθούν από διπλασιασμό του κόστους του ρεύματος. Μπράβο παιδιά, και σ’ ανώτερα.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1868402

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s