Φαστ Τρακ, 2000-2010


Αυτή η Κυβέρνηση βγήκε πανηγυρικά. Μάρτυράς μου τα σχόλιά μου στο antinews, τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2009, δεν σήκωσα ούτε σημαία αντιπολίτευσης, ούτε είπα τίποτα αρνητικό. Μπορεί και να μου ξέφυγε κανένα θετικό σχόλιο για αυτό που νόμιζα ήταν προσδοκία ευπρέπειας και αποτελεσματικότητας, και ξέχασα τι έκανε η ίδια παρέα το 2000. Ή, νόμισα ότι άλλαξε η παρέα. Ή, απλά ήμουν βλαξ.

Μου έκανε εντύπωση η σιγή ιχθύος στα δημοσιονομικά. Ήξερα, από το 2001, ότι μετά το 2004 θα ξεφουσκώναμε, και από την άνοιξη του 2008, ότι η Υφήλιος πάει για δύσκολα και στα δύσκολα οι αδύνατοι ζορίζονται. Και η Κυβέρνηση Παπανδρέου …σιγή ιχθύος Ασχολήθηκε με το να ελληνοποιήσει …αλλοδαπούς. Ασχολήθηκε να περάσει επειγόντως το Νόμο για τις ΑΠΕ, με επίφαση «διαβούλευσης». Εκεί άρχισα να ψυλλιάζομαι. Ξέρω ότι οι ΑΠΕ από οικονομικής και τεχνικής πλευράς είναι μάπα. Μετά είδα ότι το έκαναν για την …Κλιματική Αλλαγή. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος, εκείνη την περίοδο έγινε η Κοπεγχάγη και βγήκε στη φόρα η πιθανή Απάτη. Μαγειρεμένα μοντέλα και στοιχεία. Και αυτή ήταν η αφορμή για αυτό το blog.

Ο Νόμος για της ΑΠΕ γράφτηκε από ανθρώπους με ίδιο ονοματεπώνυμο με υπαλλήλους αιολικών εταιριών. Είναι και αυτός, ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ. Και άντε να πεις στην θεία μου την Ζαχάρω, τι είναι «ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ». Αντισυνταγματικό, με την λαϊκή μου αίσθηση δίκιου, αν όχι την νομική έννοια του δικαίου. Αυθαίρετο, καταπιεστικό, ψεύτικο, και «Εθνικής σημασίας». Άντε, μην κρύβεστε άλλο, εντολές από την Γερμανία και την Ζήμενς παίρνετε, φαίνεται. Με το αζημίωτο για τους φίλους σας — συγγνώμη, το επενδυτικό κοινό.

Και μετά ανακάλυψε η οικογένεια και το περιβάλλον, την επώνυμη έννοια του ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ. Απορία πρώτη: Τι είναι οι φυσιολογικοί επενδυτές και οι Έλληνες βιομήχανοι που παιδεύονται στα όρια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας; Με ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ζούνε, ή με ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ έφτασαν έως εδώ; Απορία δεύτερη: Πότε φτάσαμε την Λιβύη σε υψηλές και διαφανείς μεθοδολογίες να είναι οι αδερφοί του Πρωθυπουργού και ο εξ απορρήτων του σε ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ; Βρωμάει από εδώ μέχρι τις Μπαχάμες και τον Καναδά. Και αν δεν βρωμάει βάσιμα, βρωμάει σαν μεθοδολογία.


Πολλά όζουν στην Ελλάδα από την Οικουμενική του 1989 και μετά. Πολλά. Μην ψάχνετε μακριά από που έρχεται η οσμή. Είναι στα εκάστοτε ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ και στους Νόμους Εθνικού Συμφέροντος για την …Κλιματική Αλλαγή, και, φυσικά, στο χτίσιμο της επενδυτικής (το 2000) και της οικολογικής (το 2010) ψυχολογίας του κοινού. Με κλικ στο απόκομμα, θα διαβάσετε πώς φτιάχνονται ψυχολογίες.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s