Φυσικό αέριο από …νερό


Η πρώτη μου ανάρτηση, είχε σαν θέμα την προπαγάνδα. Την υποκατάσταση της γνώσης με γνώμες. Ομολογώ ότι δεν είμαι ειδικός, δεν μου αρέσει να είμαι το θύμα, και σαν …προπαγανδιστής έχω πολύ σοβαρότερους αντιπάλους. Μπορώ σχεδόν να σας πω ότι ο «εχθρός» δεν χτυπιέται εύκολα με το …λάβαρο της αλήθειας ή την κοινή λογική.


Δεν έχω πάει στην Σουηδία. Ούτε στην Δανία έχω πάει, αλλά έχω κάνει μια-δυό αναρτήσεις για τα ενεργειακά της: Πετρέλαιο, κάρβουνο, και αιολικά για μόστρα. Η Σουηδία είναι ευτυχής για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά ενέργεια έχει από υδροηλεκτρικά και πυρηνικά. Τα άλλα είναι για να κάνουν την λίστα δυσανάγνωστη. Το γράφημα είναι από το κατεβατό, εδώ.


Δεν θα σας ζαλίσω πολύ με την Σουηδία. Αλλά είχα πάει σε μια δουλειά, και είδα ένα περιοδικό για ταξίδια, γνωστού συγκροτήματος. Διαφήμιζε το Çırağan Palace, με …οικονομικά ταξίδια, άρες μάρες για φαν του Νίτρο, να και ένα κομματάκι για την Στοκχόλμη. Σας θερμοπαρακαλώ, διαβάστε το προσεκτικά (κλικ): Βόλτα τα Σ/Κ με ιστιοπλοϊκό και βιολογικά σάντουϊτς. Λεωφορεία με ρεύμα (100% πυρηνικό και υδροηλεκτρικό). Νερό που μετατρέπεται σε φυσικό αέριο (κάποιο λάθος έκανε εδώ ο στοιχειοθέτης – μόνο στον Χάρυ Πότερ αυτό. Και το pièce de résistance: Εδώ όλοι ανακυκλώνουν τα πάντα. Κοίτα σύμπτωση… ανακύκλωση.

Ωραία δεν είναι η Σουηδία; Είναι νούμερο 28 στην παγκόσμια κατάταξη αυτοκτονιών (η Ιαπωνία είναι στο 5, η Ελβετία 17, η Αμερική 40, η Ελλάδα 84). Κρατήστε τα βιολογικά σας σάντουϊτς, βολεύομαι με φασολάδα με σέλινο που κάνει καλό και στο αλζχάϊμερ…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s