Ανεύθυνος, διεστραμμένος και αμόρφωτος


«Ανεύθυνο, διεστραμμένο και αμόρφωτο» μου είπαν ότι με απεκάλεσε ο εικονιζόμενος, κουνώντας το δάκτυλό του στην Βουλή, όπου εμφανίστηκε σαν υπάλληλος του ΟΗΕ (τι είναι πάλι αυτό; Παλαιομοδίτικη MKO;)… επειδή αντιδρώ στις ΑΠΕ. Δεν αντιδρώ στις ΑΠΕ, αγάπη μου, στα feed –in-tariffs αντιδρώ και στους φόρους κάρβουνου.

Οι Γερμανοί έχουν πλάκα. Κρύβουν τις προθέσεις τους όπως κρύβουν τα παιδάκια τα κλεμμένα κουλουράκια για να μην τα δει η μαμά: Τα βάζουν πίσω από την πλάτη τους, λησμονώντας ότι η πλάτη τους φαίνεται όταν βγαίνουν από το δωμάτιο. Και θυμώνουν όταν δεν τους κάνεις το χατήρι. Το θράσος: απαιτεί λεφτά από τους Αμερικάνους να δώσους στους Ιθαγενείς, για να μπορούν οι Ιθαγενείς να αγοράζουν αιολικά Ζήμενς!

Δεν ήμουν σίγουρος τι ακριβώς κρύβεται πίσω από την Πράσινη Απάτη, τον Απρίλιο που ξεκίνησα αυτήν την ιστοσελίδα. Το μόνο που ήξερα είναι ότι το €150/MWhr είναι μεγαλύτερο από το €50/MWhr και ότι ο Δεύτερος Νόμος της Θερμοδυναμικής είναι …Νόμος. Δεν ήξερα τι άλλο παίζει… φανταζόμουν Έλληνες κρατικοδίαιτους και τέτοια.

Οι Γερμανοί. Αυτοί είναι από πίσω. Και ο τύπος, πλασιέ, αλλά με λεφτά τρίτων. Τι λέγαμε; Δεν είχαν επιμελητεία… Κατάλαβαν ότι οι πολλοί Αμερικάνοι είναι αφελείς (μα το λένε οι διανοούμενοί τους) και ότι ο κόσμος όλος είναι ορδές ηλιθίων. Το είπε Γερμανός αυτό σε σχέση με το feed-in-tariff, την μεθοδολογία που μας ληστεύουν, 1) για να δουλεύουν τα εργοστάσιά τους και οι Γερμανικές εξαγωγές και 2) για να εισπράττουν οι εταιρίες ηλεκτρισμού τους τα carbon credits, αγοράζοντας υπανάπτυκτες ΔΕΗ σαν τις δικές μας που με Ζερβούς θα έχουν βάλει αιολικά. Κύριε Διοικητά της ΔΕΗ, διαβάστε παρακαλώ την ανάρτησή μου για τις ορδές των ηλιθίων. Προλαβαίνετε να αναθεωρήσετε.


Όσο για τον υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών που κούνησε το δάχτυλό του στην Βουλή των Ελλήνων, κουτσή, στραβή, ανάποδη, είναι η δικιά μου Βουλή και δεν ανέχομαι από υπάλληλο του ΟΗΕ, πλασιέ-ερζάτζ της Ζήμενς να κουνάει το δάκτυλό τους στον χειρότερο Βουλευτή μου. Όσο για μένα… «ανεύθυνος» και «διεστραμμένος», μπορεί, αλλά για το αμόρφωτος διαμαρτύρομαι, έχω τελειώσει Τρίτη Γυμνασίου. Πρόλαβα να μάθω για τις πολλές εκπομπές CO2 μεταξύ 1942 και 1945.

Και πότε θα μάθουν τρόπους; Με το καλόοο, γλυκάαα… Ζόρικος στην Κοπεγχάγη, τσαμπουκάς στην Βουλή, θα εισπράξεις καμία ασεβή χειρονομία, και θα γκρινιάζεις.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s