Η τσάμπα ενέργεια

Αααα… το αιολικό και το ηλιακό δυναμικό και η ελπίδα της αιώνιας ζωής, και των ελιξιρίων της νεότητας. Τσάμπα ενέργεια από υβριδικά αιολικά και υδροηλεκτρικά… πράσινοι λόφοι με βουκολικές ανεμογεννήτριες και ξανθά παιδάκια και ροζ λαγουδάκια… νόμοι γραμμένοι κατά παραγγελία για να εισάγουμε πράγματα που παράγουν ακριβό ρεύμα, αδειοδοτήσεις για απάτες, νόμιμες απάτες.

Μα δεν το βλέπετε ότι αυτή είναι η φόρμουλα που έχει φέρει την Ελλάδα σε αυτό το αδιέξοδο; Δεν το βλέπετε ότι αυτές είναι οι προβληματικές του αύριο; Δεν βλέπει η Εθνική και η Πειραιώς ότι αυτά είναι τα θαλασσοδάνεια της εποχής; Αλλά δεν τους νοιάζει… το πρόβλημα θα το έχει ο επόμενος.

Ό,τι φτιάχνεται με φουσκωμένες παραδοχές, με παραδοχές ότι ΘΑ διπλασιαστεί το ρεύμα – σε καιρό φτώχειας και ύφεσης! – δεν το βλέπετε τι κάνει; Κάνει ό,τι έκαναν οι «Αναπτυξιακοί» νόμοι στην Ελληνική Βιομηχανία. Την σκότωσαν. Μόνο τότε ήταν με λεφτά ξένων, φοροαπαλλαγές, και επιδοτήσεις. Τώρα είναι με λεφτά φτωχών καταναλωτών και καταναγκασμό (και καταστροφή της χώρας μας). Και τα προηγούμενα λεφτά… μην νομίζετε, τα χρωστάτε(με).


Στους καθηγητάδες, και τους απελπισμένους επιστήμονες που μαγείρεψαν με τις γνώσεις τους: Καλά κάνετε και σπρώχνετε… Αλλά σπρώχνετε αρπαχτές σε βάρους των παιδιών σας. Και αν αντιγράφω εγώ την Wikipedia, εγώ είμαι ένας ψευδώνυμος blogger που αναγράφει τις παραπομπές του. Εσείς είστε τσαρλατάνοι αντιγραφείς. Κανένα, μα κανένα, από οποιοδήποτε έργο έχει εγκρίνει η ΡΑΕ τον καιρό αυτό δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κλέβει τον φτωχό. Υπεξαίρεση με την ευλογία του (Γερμανικού) Κράτους. Και άφθονα χωματουργικά για το χαρτζιλίκι και την συναίνεση.

Νόμοι και διατάξεις της Ελληνικής Δημοκρατίας φτιαγμένοι για την αντιμετώπιση της …Κλιματικής Αλλαγής! Απατεώνες; Ηλίθιοι; ή και τα δύο; Δείτε την μπροσούρα για την Ικαρία. Ρωτήστε πόσο θα κάνει το ρεύμα. Ζητήστε ανάλυση ταμειακών ροών. Κάντε τους μήνυση για κλοπή. Θα την κερδίσετε. Απιστία εκ προμελέτης, συνωμοσία για υπεξαίρεση. Και για το Αποπηγάδι… για κάθε «έργο». Όσο για την ομορφιά και την μακροζωία… δυστυχώς, θα πάρουμε…


Και οι Αφρικανοί απορρίπτουν τις παραδοχές του ΥΠΕΚΑ και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

a. horribillis

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s