Ποιόν εκπροσωπεί η Βουλή;


Θα ήθελα να γράψω ότι η Κανκούν εξελίσσεται σε φιάσκο, όπως έχει προαναγγελθεί από όλες τις πλευρές. Θα ήθελα να το θυμίσω στην κυρία Μπιρμπίλη, και τον κύριο Πρωθυπουργό, και να τους πω ότι και το Κυότο θα είναι φιάσκο το 2012.

Και να τους πω, άλλη μια φορά, ότι δεν είναι Γερμανική ή Γαλλική ή Δανική η Κυβέρνηση Παπανδρέου, ούτε είναι δικιά του η Ελλάδα, ούτε της κυρίας Μπιρμπίλη, για να δίνουν τα βουνά της σε αιολικούς απατεώνες, για να εισπράττουν δικαιώματα ρύπων, χρηματοδοτημένα από το ρεύμα που θα πληρώνουμε εμείς καπέλο. Ούτε του κάθε τρωκτικού που περιμένει να ροκανίσει… Η Κανκούν τέλειωσε, αντίο, και η σαγιονάρα για το Κυότο δεν είναι μακρυά.

Αλλά τώρα ούτε ο «Κύριος» Παπανδρέου ούτε η «Κυρία» Μπιρμπίλη, ούτε τα άθλια παρατρεχάμενα ευρωλιγούρικα ανθρωπάκια χρειάζονται την Κανκούν ή το Κυότο. Έχοντας, προδοτικά, εκχωρήσει υποθήκες στο εξωτερικό μας χρέος (παρά τα «λεφτά που υπάρχουν» και «δεν θα πάμε στο ΔΝΤ» και τα ξεδιάντροπα ψέματα) ετοιμάζονται να δεχτούν τον «Κύριο» ΔΝΤ στην Βουλή.

Η Βουλή, είναι τα παλιά Ανάκτορα του Όθωνα. Κακώς, καλώς, με τις ατέλειές της είναι η Βουλή των Ελλήνων. Όποιον βουλευτή δω να δέχεται, να στέκεται όρθιος και να χειροκροτεί τέτοιους εξωθεσμικούς επισκέπτες, του το λέω από τώρα, δεν είναι δικός μου Βουλευτής. Δεν με εκπροσωπεί.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s