Χρόνια πολλά με …δώρα


Το πρώτο δώρο του Άγιου Βασίλη είναι για την Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής, για να λύσει το ενεργειακό. Η λειτουργία του είναι προφανής και εύκολη. Plug and play. Κι αν δεν φυσάει αρκετά το ανεμιστηράκι, βάζουμε μια δεύτερη ανεμογεννήτρια. Άσε που επιτέλους ξεφορτωθήκαμε τον Δεύτερο Νόμο και ανακαλύψαμε το αεικίνητο.


Τό δεύτερο δώρο του Άγου Βασίλη είναι για την Greenpeace. Υπάρχετε που υπάρχετε, κάν’τε και ένα θεάρεστο έργο: Με την αποψίλωση των δασών για τα αιολικά σας, ο σκύλος μου παραπονιέται ότι σκάει μέχρι να έρθει η σειρά του. Πηγαίνετε κάποιο σκυλάκι περίπατο. Την φωτό μου την έστειλε ο φίλος από την Αγγλία που έχει σιχτιρίσει να φτυαρίζει χιόνι και πάγο. Tου εξήγησα ότι φταίει η …υπερθέρμανση! Άσχετος, ε;


Το τρίτο δώρο του Άγιου Βασίλη είναι για την ΕΛΕΤΑΕΝ. Βρήκα πως θα πουλάτε περισσότερη Πράσινη Απάτη χωρίς μπροσούρες με παιδάκια, και τέτοια ανώμαλα. Θα τα πουλάτε όπως στα αυθαίρετα: «Βάλε τώρα και εσύ, μπορείς». Μην ξεχάσετε τα στηρίγματα των φωτοβολταϊκών.

Στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εύχομαι να πάρει χαμπάρι ότι αυτή η παρέα πάει να κάνει στην ΔΕΗ ότι έκαναν οι προηγούμενοι στον ΟΤΕ (και κουράγιο στα δύσκολα). Κουράγιο και υγεία σε όλους τους υπόλοιπους.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s