Gangs of sociopaths… misanthropic humanoids

Παραθέτω σχόλιο του @Γιώργου Αντωνίου στην προχθεσινή ανάρτηση και αντιγράφω και μεταφράζω την τελευταία παράγραφο από ένα σύνδεσμο που μου έδωσε.

Καλή σας χρονιά αν και όλοι ξέρουμε πως δεν θα’ναι.

Όλες αυτές οι «πράσινες αναπτυξιακές λύσεις» που παγκόσμια πλασάρονται από «φωτεινούς ηγέτες» σαν το ιδανικό μέλλον είναι κρυφά όπλα κατά της νοημοσύνης και των αντανακλαστικών σας.

Τα διάφορα σενάρια για «όλες τις πιθανές λύσεις» είναι προγράμματα των τραπεζιτών που τα περνούν με το σταγονόμετρο και κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε αδαείς, καλοθελητές και φερέφωνα βαφτισμένα «δημοσιογράφους» με στόχο, να προϊδεάζουν τη γνώμη σας και να αποσπούν τη προσοχή σας από τη λεηλάτηση του μέλλοντος σας των παιδιών και των εγγονιών σας.

Τη στιγμή που η Κίνα (http://world-nuclear.org/info/reactors.html) λειτουργεί 13 πυρηνικούς σταθμούς ενέργειας, έχει 26 υπό κατασκευή, 37 σχεδιασμένους για κατασκευή, και 120 στο στάδιο της προ-έγκρισης, εμάς μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για πράσινη ανάπτυξη και άλλα τέτοια μεγάλα ψέματα σαν την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Άκουσε κανείς για κυρώσεις εναντίον της Κίνας;
Τόσα πυρηνικά εργοστάσια και ούτε μια τόση δα παράβαση;
Όχι βέβαια, αφού η Κίνα είναι το
κράτος μοντέλο για τους τραπεζίτες.

Ο σύνδεσμος με παρέπεμψε σε άρθρο στην ιστοσελίδα antioligarch, ενός Butler Shaffer. O Butler Shaffer, και αυτός, εναντίον της Κλιματολογικής ενασχόλησης. Βρήκα εδώ διάφορα άρθρα του τα οποία δεν έχω προλάβει να διαβάσω. Καμιά φορά έχει σημασία να ξέρεις από που προέρχεται κάποιος την γνώμη του οποίου αντιγράφεις. Επιφανειακά θα έλεγα ότι ο Shaffer είναι libertarian… Δεν ξέρω πως μεταφράζεται πέρα από φιλελεύθερος. Το άρθρο λέει ότι η ενασχόληση με το πόσο διοξείδιο του άνθρακα εκλύουμε, είναι άλλη μία δόλια καταπίεση. Και καταλήγει σε παραίνεση στα εγγόνια του:

Be aware, my grandchildren, you may find yourselves beset by people-pushing gangs of sociopaths who have ambitions over the very ownership of your lives. They will likely cajole and coerce you into minimizing your «carbon footprint» on this planet. But to give in to their importunities is to abandon the creative and joyous nature of life itself. Continue to direct your energies over what is yours to own, and make your footprints as grand and glorious as your imaginations are capable of generating. If I am still fortunate enough to be around in your young adulthood, I may help you to discover the most polite but insistent words with which to tell such misanthropic humanoids to «go to the devil; I have more dancing to do!

Προσέξετε παιδάκια μου, μπορεί να βρεθείτε πολιορκημένοι από συμμορίες κοινωνικά απροσάρμοστων ψυχοπαθών, που αρέσκονται να σπρώχνουν ανθρώπους, και που έχουν βλέψεις πάνω στην ίδια σας την ζωή. Πιθανώς να σας καλοπιάσουν και να σας πιέσουν να μειώσετε το δικό σας «ίχνος διοξειδίου του άνθρακα» σε αυτόν τον πλανήτη. Αλλά αν ενδώσετε στην φορτικότητά τους, είναι εγκατάληψη της δημιουργικής και χαρούμενης φύσης της ίδιας της ζωής. Οδηγήστε την ενέργειά σας σε πράγματα που είναι δικά σας, και αφήστε τα χνάρια σας, μεγαλειώδη και λαμπρά, όσο μπορεί να τα δημιουργήσει η φαντασία σας. Είμαι τυχερός να μπορώ να είμαι μαζί σας, όσο ενηλικιώνεστε, θα προσπαθήσω να σάς βοηθήσω να βρείτε όσο γίνεται ευγενικά , αλλά επίμονα, λόγια να πείτε σε αυτά τα μισανρθωπικά ανθρωποειδή, «να πάνε στον διάολο, έχω ακόμα χορούς να χορέψω».

Αχ κύριε Πρωθυπουργέ μου και κυρία Υπεκά μου, και λοιποί νεο-Πράσινοι, δεν είναι …ρεπουμπλικάνος, ή των …πετρελαίων, ο άνθρωπος. Αριστερίζων φιλελεύθερος είναι, libertarian. Μήπως είστε σε λάθος δρόμο… για ξανασκεφτείτε το.

«Gangs of sociopaths… misanthropic humanoids» μεταφράζεται «συμμορίες κοινωνικά ψυχοπαθών… μισανθρωπικά ανθρωποειδή». Βαρειές κουβέντες, αλλά…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s