Νέες ανατιμήσεις στο ρεύμα


(1) Να δεχτώ ότι είναι ιδεολογικό το κόλλημά τους (τα διάβασα και στο ΙΣΤΑΜΕ, εξ άλλου). (2) Να δεχτώ ότι δεν ξέρουν φυσική, ή οικονομικά. (3)Να δεχτώ ότι δεν έχουν προσωπική ιδιοτέλεια. (4) Να δεχτώ ακόμα ότι είναι διεστραμμένοι και sociopaths ή misanthropic humanoids, που δεν είναι, αλλά, άντε, σαν ελαφρυντικό (5) Να δεχτώ ότι οι συγκεκριμένοι δεν φταίνε για την δημοσιονομική κατάσταση του Οκτωβρίου του 2009 (αν και ο ένας ήταν Υπουργός του Πασόκ από το 1988. (6) Να δεχτώ ότι χωρίς λιτότητα, μέτρα, ξεμέτρα, δεν μαζεύεται το μαγαζί. Να τα δεχτώ όλα αυτά.

Αλλά η ΔΕΗ δεν είναι ζημιογόνα. Η ΔΕΗ είναι Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Ακόμα και εάν μεταβιβαστεί, κάτω από την μεθοδευμένη ένταξή μας στο Μνημόνιο, σε ιδιώτες, ανά την υφήλιο, το ρεύμα είναι Κοινή Ωφέλεια. Χάρη στα Υδροηλεκτρικά μας και τις επενδύσεις της ΔΕΗ, με λεφτά του Ελληνικού Λαού, μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009, έχουμε σχεδόν το φτηνότερο ρεύμα στην Ευρώπη, και είμαστε καλύτεροι από τους περισσότερους Ευρωπαίους σε εκπομπές, και εντός προδιαγραφών Κυότο.

Που κολλάνε οι ανατιμήσεις του ρεύματος; (60% αύξηση σχεδιάζουν!)

Ποιές από τις πέντε παραδοχές μου είναι λάθος;

Δικιά σας είναι η Ελλάδα; ή η ΔΕΗ; Ή είναι στην χρηστή διαχείριση και την πολιτική σας να τις διαλύσετε;

Η φωτό της «Οικογενειακής Υπόθεσης» είναι από την Ελευθεροτυπία. Η φωτό του κ. Ζερβού είναι από το Antinews. O πράσινος λωποδύτης είναι αυτός που ωφελείται ή θα ωφεληθεί από τις ανατιμήσεις. Με μπλέ χρώμα, εδώ και σε κάθε μου ανάρτηση είναι οι παραπομπές (για να μην πει κανείς ότι λέω ξεκάρφωτα πράγματα).

Υπάρχει ένας απλός τρόπος αντίστασης. Μην χαλάτε ρεύμα. Κυνηγήστε τον Δήμαρχό σας να σβήνει φώτα. Εάν έχετε δύο λαμπτήρες σε ένα φωτιστικό, βγάλτε τον ένα. Θα σκεφτείτε εσείς τρόπους, το ξέρω, με τον πρώτο λογαριασμό.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s