Η (άλλη) Οικογενειακή Υπόθεση

Μόνο ο χρόνος και ο λογαριασμός θα δείξουν τι είδους οικογενειακή υπόθεση είναι η Πράσινη Ανάπτυξη στην Ελλάδα, και ό,τι κι αν δείξουν, θα είναι με καθυστέρηση, γιατί εδώ είναι …Βαλκάνια.

Να μιά άλλη, ξεκάθαρη Οικογενειακή Υπόθεση:

Ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του ότι «πρέπει να αποτρέψουμε την κλιματική αλλαγή».

Ο Πρίγκιπας Κάρολος χλευάζει αυτούς που αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή.

£38 εκατομμύρια τον χρόνο θα εισπράττει η Βασιλική Οικογένεια και ο Πρίγκιπας Κάρολος από τις θαλάσσιες ανεμογεννήτριες (που μπαίνουν για την κλιματική αλλαγή).

Το δηλώνω χωρίς ντροπή ή επιφυλάξεις: Για 1/1.000 των £38 εκατομμυρίων, για £38 ψωροχιλιάδες τον χρόνο, θα γράφω από μία ανάρτηση την ημέρα, υπέρ των αιολικών, υπέρ της κλιματικής αλλαγής, και θα λέω πατερημά για τους ζωντανούς και συχώρια για τους πεθαμένους, και μην έχετε καμία αμφιβολία, κάπως έτσι γίνεται — εκτός εάν είσαι …ιδεολόγος — (και δεν τα δίνει κάν ο Κάρολος, τα δίνουν οι έμποροι ρύπων, οι κατά περίπτωση Ζήμενς, κλπ… Είμαι από την λάθος πλευρά του θέματος… _αμώ το …)

Και, φυσικά, υπερβάλω. Ούτε με £38.000 ετησίως, ούτε εάν ή ίδια η Καμίλα να μου το ζητήσει, ούτε για υπουργικούς θώκους και ακατανόμαστα αναταλλάγματα. You ask, what is our aim? I can answer in one word: It is victory, victory at all costs, victory in spite of all terror, victory, however long and hard the road may be.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s