Η πυραμίδα της Πράσινης Εξουσίας (μέρος β’, «ποιος ωφελείται»;)


Εδώ και καιρό μου έχει μπει αυτή η ιδέα, μπερδεύτηκα λιγάκι με τον Gore, αλλά είδα πως κολλάει και αυτός. Κάθε πυραμίδα, κάθε ιεραρχία, κάθε οργάνωση, έχει έναν σκοπό. Ο σκοπός, από καταβολής κόσμου είναι τα λεφτά. Για να βγούνε λεφτά χρειάζεται όραμα, σχέδιο δράσης, στρατός, παίκτες, σύμμαχοι, συνεταίροι, μεσάζοντες, αντιπρόεδροι, ιεροκήρυκες, παπαγάλοι, ΜΚΟ, και πελάτες… ή θύματα.


Ο Gore… Προφανώς όταν έχασε τις εκλογές το έκανε …απασχόληση. Δεν το λέω εγώ, το λέει η Wikipedia: Gore refers to his loss to George W. Bush in the 2000 United States presidential election as a «hard blow» yet subsequently «brought into clear focus, the mission [he] had been pursuing for all these years. Με το αζημίωτο, λένε. Οι Γερμανοί το ξεκίνησαν τουλάχιστον 10 χρόνια νωρίτερα, με την επανένωση, και σίγουρα με λίγη Δυτική βοήθεια. Η ύφεση, η Κίνα, και οι …Ρεπουμπλικάνοι, μάλλον τους χαλάνε την δουλειά. Η πρόσφατη αστάθεια στην Βόρειο Αφρική, δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο παίζει. Την ανάγκη του περιφερειακού Μεσογειακού καλωδίου, την ξανάκουσα προχτές.


Η πρώτη εικόνα είναι από εδώ (άσχετο, το βρήκα τυχαία).
Η δεύτερη είναι από εδώ. Αυτόν, τον βρήκα τυχαία, και το έχω και στους συνδέσμους.
Η τρίτη εικόνα είναι από την Wikipedia. «Desertec».

Αν πάτε από την αρχή του blog, ή εάν ψάξετε το tag «Γερμανία», η Γερμανία και η Siemens είναι παντού, και δεν το έκανα επίτηδες. Για το Desertec, και της ομοιότητές του με τον σιδηρόδρομο Βερολίνου-Βαγδάτης, παραμονές του Α’ Π.Π., έχω ξαναγράψει, και είναι στα …δημοφιλή μου (δεξιά και κάτω, στην ιστοσελίδα).

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s