Όχι, όχι! Μην το κάνεις!


Είχα σκυλιάσει πριν μερικούς μερικούς μήνες να βρω απλές και αποτελεσματικές εικόνες για …προπαγάνδα κατά των αιολικών. Με τις εικόνες δεν τα πολυκατάφερα, δύσκολο να περάσω το μήνυμα με λίγα μόνο λόγια.

Να όμως μια εικόνα που μου έφτιαξαν, με «νόημα». Μεταξύ μας, τώρα, αιολικά στην ερημιά, και με απαράδεκτους να μην τα θέλουν… Θα συμβούλευα κατά τέτοιων «σκέψεων». Εκτός του ότι θα σας κυνηγάνε, εάν δεν πετύχετε τον …στόχο σας, θα συνεχίσει το πράγμα να ταξιδεύει για κανένα χιλιόμετρο και θα γίνει κανένα ατύχημα.

Λέει η Υπουργός, και τα παπαγαλάκια της, ότι ελάχιστοι αντιδρούν στα αιολικά. Δεν έχω αυτή την εντύπωση, κυρία μου. Πολλοί αντιδρούν, και αισθάνονται απελπισμένοι γιατί περάσατε έναν νόμο, που 1) βασίζεται σε μπούρδες, 2) έχει ληστρικά αποτελέσματα και 3) είναι έτσι γραμμένος που δεν χρειάζεται να είσαι συνταγματολόγος για να καταλάβεις ότι δεν έχεις άμυνα. Και πολλοί είμαστε, και δεν τις θέλουμε, και είμαστε οργισμένοι. Αν έρθει η ώρα να ψάχνουν για ηθικό αυτουργό… Ποιος έφτιαξε τον νόμο για τις ΑΠΕ; Ούτε τα βουνά μας είναι δικά σας ή του κ. Παπανδρέου για να τα χαρίζετε, ούτε οι τσέπες μας κοινόχρηστες για την αιολική παρέα σας.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s