Ανεβαίνει απειλητικά η στάθμη της θάλασσας

Το είδα αρχικά στο citypress, με τίτλο » η Ελλάδα βυθίζεται». Μετά το είδα σε πληθώρα ιστοσελίδων ποικίλης ύλης, και μία που ασχολείται με τον καιρό και τα σκουπίδια στις παραλίες. Πάντα το φοβόμουν και, τώρα, ανεβαίνει απειλητικά η στάθμη της θάλασσας. Το είπε το Espresso.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso της Κυριακής πολύ σύντομα κινδυνεύουν να καλυφθούν από νερό παραλίες και παράκτιες περιοχές της χώρας.Η υπερθέρμανση του πλανήτη (φαινόμενο του θερμοκηπίου), οι απότομες και ακραίες κλιματικές αλλαγές, το λιώσιμο των πάγων, η άνοδος της μέσης θερμοκρασίας, οι κυματικές υπόγειες καταιγίδες, οι κακοτεχνίες των λιμενικών έργων, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η βάναυση παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα στην ισορροπία του οικοσυστήματος και η διάβρωση από τις ανεξέλεγκτες αμμοληψίες είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που τα επόμενα εκατό χρόνια, θα οδηγήσουν στην αλλαγή του χάρτη όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα.

Κοινώς, σώβρακα, γραβάτες, βούρτσες κλπ.

Ο συγγραφέας αυτού του μαργαριταριού που μπλέκει αμμοληψίες, λιμενικά και το φαινόμενο του θερμοκηπίου, έγινε διαδικτυακά διάσημος. Όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτόν και την …ανακάλυψή του. Κάτι σαν το χθεσινό Ούφο πάνω από την Ιερουσαλήμ.

Ο κύριος Δουκάκης αναφέρει πραγματικά περιστατικά τεκτονικής προέλευσης (εάν είναι Κρητικός, θα ξέρει και τα Φαλάσαρνα που έχουν βυθιστεί, ή έχουν αναδυθεί… δεν έχει σημασία), διάβρωσης, υφαλμύρωσης, που δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την δήθεν άνοδο της στάθμης της θάλασσας λόγω δήθεν φαινομένου θερμοκηπίου. Και ενώ διεθνώς αυτό το φαινόμενο μάλλον τέλειωσε, η σχολή των παπαγάλων στην Ελλάδα φαίνεται ότι το χρειάζεται για να δικαιολογήσει την αύξηση στην Οριακή Τιμή Συστήματος του ΔΕΣΜΗΕ.

Αυτό με το U.F.O. πάνω από την Ιερουσαλήμ το πήρατε χαμπάρι; Σκοτώνει και τις πολικές αρκούδες της …Ανταρκτικής. Λιώσιμο των πάγων και λιμενικές κακοτεχνίες! Και εξωγήινοι.

Όπως ήδη είπα στον φίλο citypress, όπου είδα αυτή την συνταρκατική ερευνητική άποψη,
κατέβηκα στην Παραλία, ρώτησα κανέναν-δύο εφοπλιστές που έχουν παραθαλάσσια, εάν μου τα πουλάνε, τώρα που ανεβαίνει απειλητικά η στάθμη της θάλασσας, και με …πέταξαν έξω. Το δοκίμασα και με την μονάδα LNG έξω από την Αλεξάνδρεια, ίδιος τζίφος!

Για την στάθμη της θάλασσας που …ανεβαίνει, είχα ξαναγράψει τον Νοέμβριο. Μόνο που τότε απλά ….ανέβαινε, ενώ τώρα ανεβαίνει απειλητικά! Πάνε να μας αποβλακώσουν.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s