Μια Γερμανική επιστολή για το ΥΠΕΚΑ, το ΕΛΙΑΜΕΠ και το …Αστεροσκοπείο


Η επιστολή είναι από Γερμανούς επιστήμονες (συμπεριλαμβανομένων και ατόμων που συμμετέχουν στο ΙPCC του ΟΗΕ) προς την Μέρκελ, από το 2009. Μήπως να την στείλουμε στην Υπουργό, στον κύριο Λάλα, και τον κύριο Ζερεφό;

Λέει ότι η Θέρμανση του Πλανήτη είναι ψευτοθρησκεία, ότι το CO2 δεν επηρεάζει αισθητά την θερμοκρασία, και ότι το IPCC του ΟΗΕ έχει χάσει την επιστημονική του αξιοπιστία.

Λέει ότι τα Κλιματολογικά για τα οποία γίνεται ντόρος δεν είναι ανρθωπογενή, ότι πρόκειται για φυσιολογικούς κύκλους, ότι όποιο αποτέλεσμα έχει το CO2 έχει ήδη εξαντληθεί, και εάν χρησιμοποιούσαμε μόνο ορυκτά καύσιμα, θα είχαμε άνοδο μερικών δεκάτων του βαθμού. Και ότι αυτά ήταν γνωστά στο IPCC, αλλά τα …αγνόησε. Λέει επίσης ότι ο Πλανήτης δεν θερμαίνεται από το 1998 και μετά και ότι από το 2003, …ψύχεται.

Δεν είχα δει την επιστολή των Γερμανών, αλλά, να που υπάρχει. Θα έπρεπε να τους στείλω το υλικό που έχω μαζέψει, και να τους πω, κύριοι συνάδελφοι, οι Καταστροφολογία για το Κλίμα χρειάζεται για τις εξαγωγές σας (και της Δανίας), και για την ιδεολογική στήριξη του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Και, κυρία μου και κύριοί μου, οι Γερμανοί δουλεύουν για τις εξαγωγές τους. ΕΜΕΙΣ (εσείς) ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ;

Εγώ, έχω πάει ένα βήμα μπρος, και σας έχω δείξει τα στοιχεία στα οποία βασίζονται αυτοί οι άνθρωποι. Πατήστε το tag «κλιματολογία«. Τις απόψεις του Αστεροσκοπείου και της Υπουργού Κλιματικής Αλλαγής στο θέμα, τις ξέρετε (ή google Μπιρμπίλη, Ζερεφός, Λάλας, κλιματική αλλαγή, και θα …ζεσταθείτε)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s