Ο Γερμανικός Θαυμαστός Πράσινος Κόσμος

Δεν με έπιασε ξενομανία, και ζητώ συγγνώμη που ανέβασα ό,τι ανέβασα στα αγγλικά. Τους λόγους, τους εξήγησα τις προάλλες, και δεν έχει άλλο.

Όχι ότι είδα «το φως το αληθινόν», δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις. Απλά είδαμε 2-3 μαζί το θέμα, και με την βοήθεια και άλλων που είναι ομοιοπαθείς, νομίζω ότι προέκυψε μία σύνθεση που, από ό,τι είδαμε, δεν υπάρχει στο σύνολό της σε ξένες ιστοσελίδες.

Όσοι από εμάς είμαστε οργισμένοι με την ενόχληση, τον παραλογισμό και το οξύμωρον της Πράσινης Απάτης, φωνάζουμε κατά της Μπιρμπίλη, ή του Πασόκ, ή κατά φαντασμάτων της Νέας Τάξης, ή, στις ΗΠΑ κατά των «κόκκινων» όπως αποκαλούν τους σοσιαλιστές ή τους κομμουνιστές.

Ο εχθρός είναι μόνο ένας: Το Πράσινο 4ο Ράϊχ που προέκυψε, σαφώς με Αμερικανική συναίνεση, και ενάντια στην κρίση, τότε το 1990, της Θάτσερ.

Το Πράσινο Ράϊχ είναι ειρηνικό, καλό, αγαπάει το περιβάλλον και θέλει το …καλό μας. Στόχος του Πράσινου Ράϊχ είναι ο ίδιος ζωτικός χώρος που είχε κατά νου το 1880 και το 1930. Η κατάκτηση δεν γίνεται με στρατιωτικά μέσα, αλλά με προπαγάνδα και οικονομική υποδούλωση. Η προπαγάνδα είναι όλο το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, και το μήνυμα ότι «μπορούμε και πρέπει να κάνουμε κάτι για να σώσουμε τον Πλανήτη». Η οικονομική υποδούλωση είναι με ακριβότερο ρεύμα και υποχρεωτικές αγορές Γερμανικών προϊόντων, για την Σωτηρία μας. Οι Βορειοευρωπαίοι και οι Γάλλοι, που είναι πυρηνικοί, έχουν ήδη σωθεί. Ο Ευρωπαϊκός Νότος πάει για αναγκαστική διαχείριση και κατάσχεση. Η Βόρεια Αφρική για Πρασίνισμα από τον Νέο Afrikakorps.

Δεν είναι τυχαίο, ότι εκτός από τον Ευρωπαϊκό Νότο και την Βόρεια Αφρική, όλες οι αγγλοσαξονικές χώρες που έχουν σοσιαλιστικά κατάλοιπα είναι στόχος. Πρώτον οι Γερμανοί έχουν απωθημένα και συνάφεια με τους Αγγλοσάξονες, δεύτερον είναι ψάρια που πείθονται εύκολα, και τρίτον είναι η Πράσινη εξέλιξη του Μεγάλου Παιχνιδιού.

Μπιρμπίλη, Μπιρμπιλοαπαρέα, Πασόκ, Διαπλεκόμενοι, Σκάϊ, και όλοι αυτοί είναι απλά μικρά πιόνια, υπάλληλοι και υπεργολάβοι.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s