To Desertec ξεσκεπάζεται

Γιατί νομίζετε σκιζόμαστε να διασυνδέσουμε την Πελοπόννησο με την Κρήτη;

Το αλλενάκι μου άνοιξε τα μάτια για το Desertec. Μετά την πρώτη μου έκπληξη για το φαραωνικό του μέγεθος, και το τεστ της κοινής λογικής, θεώρησα, και το έγραψα, ότι πρόκειται για απροκάλυπτη και εξαιρετικά καλά μελετημένη εισβολή του Τέταρτου Πράσινου Ράϊχ στην Βόρειο Αφρική. Και δεν βάζω πια εισαγωγικά στην λέξη εισβολή, γιατί σαν πολύ χαρούμενους και πρόθυμους να βοηθήσουν τους βλέπω τους Γερμανούς. Δηλαδή, και χωρίς να παριστάνω τον γεωπολιτικό αναλυτή, βλέπω τους Αμερικάνους να στέλνουν αεροπλανοφόρα, και τους Γερμανούς να τάζουν οικονομική βοήθεια στους δημοκράτες επαναστάτες. Οι κακοί Αμερικάνοι και οι καλοί Γερμανοί που θαυμάζουν και εκθειάζουν τους …Άραβες εφευρέτες των Οπτικών!

Σε αντίθεση με την εισβολή του Τρίτου Ράϊχ, αυτή η εισβολή σχεδιάζεται να είναι εταιρική. Γίνεται με πρόσχημα την …ηλιακή ενέργεια. Που θα παράγεται από Γερμανικά, Ισπανικά κλπ μηχανήματα, που θα αγοράσουν οι Βορειοαφρικάνοι και θα αγοράζουν και το ρεύμα (είναι πολύ πιο ακριβό από το κανονικό) και πώς θα το πληρώνουν; Έεεε…. το μάθαμε εμείς οι Έλληνες… Κάποιο Μνημόνιο, κάποια αντιπαροχή, καμιά παραλία, καμιά σύμβαση παραχώρησης αερίου ή πετρελαίου…

Δείτε και το άρθρο στο http://www.ecofascism.com/article22.html.

Οι Γερμανοί είναι οργανωμένοι. Ο Bertelsmann που αναφέρει ο φίλος, είναι μεγαλοεκδότης, που έχει αγοράσει εκδοτικούς οίκους στην Αμερική. Μεταξύ άλλων, αγόρασε και το Scientific American, στο οποίο μου είχαν κάνει δώρο μία συνδρομή σε χρόνους προϊστορικούς, και που διέκοψα πέρυσι, μπαϊλντισμένος από την οικο-προπαγάνδα.

Και γιατί νομίζετε σκιζόμαστε εμείς να διασυνδέσουμε (με δικά μας λεφτά) την Κρήτη με την Πελοπόννησο; Μα για να πληρώσουμε εμείς, το προνόμιο να συνδεθεί η Γερμανία με την Βόρειο Αφρική, για να έχει πρόφαση να εξάγει καθρεφτάκια και χάντρες στους γαχαμπίμπηδες (και να βλέπει από κοντά το αέριο και το πετρέλαιό τους).

«In the 1930s the fascist superpowers each launched grandiose land grabs – the Germans to the East, the Japanese in Manchuria, and the Italians in North Africa. The Italian venture began with a violent re-imposition into Cyrenaica (eastern Libya). Italian military movement across the southern Mediterranean coast was checked by the British, leading to the arrival of Rommel’s Afrika Korps. After the climactic second battle of El Alamein (July 1942) German and Italian forces retreated headlong to Tunisia where they held out until late 1943. North Africa was then under British-French-American control until the above-mentioned independence dates«. (Από εδώ). Και προσθέτω, η Siemens και η Deutsche Bank σκαρφίστηκαν τον σιδηρόδρομο Βερολίνου-Βαγδάτης.

Και να μην αποτολμήσω την θεωρία (να θεωρία συνωμοσίας!) ότι οι Αμερικάνοι έχουν γίνει οι τσάμπα μισθοφόροι των Γερμανών. Και η μεγαλύτερη αγορά τους

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s