Η (Γερμανική) Ελληνική ενεργειακή πολτική


Ξέρω ότι γίνονται κοσμοϊστορικά πράγματα, και στην Ελλάδα και στην γειτονιά μας, και ζητώ συγγνώμη που μένω σε αυτό το θέμα, αλλά αυτό είναι το αντικείμενο αυτής της ιστοσελίδας, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει όνομα το ΥΠΕΚΑ και να γίνει ΥΠΕΧΩΔΕ, ή ΥΠΟΥΔΙΑ (Υπουργείο Διαπλοκής) , ή ακόμα καλύτερα να καταργηθεί). Το ΥΠΕΚΑ δεν έχει «λειτουργούς» που να εξυπηρετούν το Δημόσιο Συμφέρον. Έχει υπαλλήλους που εξυπηρετούν ντόπιους εκπροσώπους ξένων συμφερόντων. Άλλοτε είναι οι Ρώσοι που πουλάνε αέριο, άλλοτε Ισπανοί που έχουν αναδουλειές, άλλοτε Έλληνογάλλοι που πέφτει το χαρτοφυλάκιό τους, και πάντα, μα πάντα, διακριτικά από το 1990 έως το 1996 και χυδαία από το 1996 μέχρι σήμερα, Γερμανοί.

Η Ανθρωπογενής Κλιματική Αλλαγή είναι Γερμανική δουλειά. Ξεκίνησε το 1985, μεγάλωσε από το 1987 έως το 1990, και γιγαντώθηκε από το Σύνοδο του Ρίο το 1992, και μετά. Η Πράσινη Ανάπτυξη είναι Γερμανική δουλειά, και αν έχει και κανένα συνεταίρο, που και που, είναι γιατί έτσι πουλάει πιο εύκολα. Το Desertec είναι επιδρομή στην Βόρειο Αφρική (αλλά θέλει καλώδια από Πελοπόννησο και Κρήτη). Αιολικά, φωτοβολταϊκά και καινούργιοι μετρητές ΔΕΗ. Για να σώσετε τον Πλανήτη!!

Γερμανικές μπογιές και Γερμανικούς λέβητες σας πλασάρουν οι ενεργειακοί επιθεωρητές. Και κουφώματα ήθελαν να φέρουν από την Γερμανία, αλλά τα άκουσε ο κ. Μανιάτης από τον ΣΕΚΑ, και, για την ώρα έκανε πίσω. Καλά τα Γερμανικά τυποποιημένα κουφώματα… εεε;

Made in Germany, πλασαρισμένο σαν αποφάσεις της ΕΕ, πληρωμένο 100% από εμάς, και με καπέλο. Είπαμε… Ο Γερμανικός Στρατός δεν είχε, και δεν έχει επιμελητεία. Ζούσε από τις κατεχόμενες χώρες, και έστελνε, και στέλνει και στο σπίτι του.

Και πιστεύετε ότι αν ακριβύνει ή κοπεί το πετρέλαιο θα έχουμε ΑΠΕ; Χαχαχάαα! Όσοι από εμάς δεν έχουμε κάρβουνο ή πυρηνικά, δεν θα έχουμε πάντα ρεύμα. Εκεί μας οδηγεί η ενεργειακή πολιτική Μπιρμπίλη. Και δεν θα βαρεθώ να λέω: 1.000 αιολικά μεγαβάτ είναι ακριβότερα από 1.000 πυρηνικά, ή 1.000 με κάρβουνο. Και το αιολικό ρεύμα ακριβότερο.

Σε καιρό φτώχειας και ανέχειας η Κυβέρνηση έβαλε Εθνική Προτεραιότητα την προστασία της Γερμανικής απασχόλησης, των Γερμανικών εξαγωγών, και της Γερμανικής Νεο-Κατάκτησης της Β. Αφρικής.

Έβαλα μια ξεχωριστή κατηγορία για το Πράσινο Γερμανικό Επιχειρησιακό Σχέδιο, για όποιον θέλει να βρει τρύπες, λάθη κλπ.
a. horribillis

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s