Οι Made in Germany παπάρες του IPCC

 

Προφανώς οι μάγκες θεωρούν ότι ούτε καταλαβαίνουμε ούτε ειδήσεις βλέπουμε. Το IPCC έγινε παγκόσμια γνωστό από τον Ινδό μηχανικό τρένων που έγινε Κλιματολόγος και με ένα μικρό στρατό «επιστημόνων» προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο Πλανήτης υπερθερμαίνεται και οι θάλασσες ανεβαίνουν και τα Ιμαλάϊα λειώνουν και δεν συμμαζεύεται.

Τώρα, μετά κάτι λογιστικές εταιρίες και την WWF και το IPCC (δηλαδή ο Γερμανός καθηγητής Ότμαρ Έντενχοφερ που φαίνεται ότι κάνει κουμάντο πίσω από την Ινδική βιτρίνα) λέει ότι σε 40 χρόνια «η ανθρωπότητα θα καλύπτει το 80% των ενεργειακών της αναγκών από ΑΠΕ»! από 13% σήμερα. Όλα αυτά στην Ναυτεμπορική. Το 13% σήμερα είναι επειδή η Αφρική και η Ασία μαγειρεύουν με ξύλα. Και θυμίζω ότι η Γερμανία καλύπτει το 1,5% των συνολικών της ενεργειακών αναγκών από ΑΠΕ και είναι τίγκα στο αιολικό.

Αυτό που ο Γερμανός του IPCC λέει είναι ότι εάν τα κράτη του κόσμου ξοδέψουν 12-12,5 τρις δολάρια έως το 2030 τότε θα γίνουν όλα αυτά τα θαύματα. Και, σε γνωστό πλέον Γερμανικό-Ινδικό στυλ λέει ότι συμφωνούν με αυτή την δήλωση και 194 κράτη. Δεν λέει εάν τα 194 κράτη βρήκαν τα 12 τρις δολάρια ή …εάν περιμένουν από κάποιον θείο.

Ο κύριος Edenhofer είναι Γερμανός οικονομολόγος με ειδίκευση σε Οικονομικά του Κλίματος. Μέρος του Γερμανικού Πλάνου.

Ο κύριος Edenhofer, πέρυσι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, έλεγε ανοιχτά ότι όλη η Κλιματολογία είναι μηχανισμός μεταφοράς πλούτου από τις Δυτικές χώρες στις φτωχές. Πονηρός ο Γότθος. Μεταφορά πλούτου από όλους σε Γερμανούς (με κατιτίς για Δανούς, Γάλλους και Ισπανούς). Οι δηλώσεις τους ήταν παραμύθιασμα σε Αφρικάνους, Ινδούς και Κινέζους να ψωνίζουν made in Germany και να μειώσουν τις απαιτήσεις τους σε πετρέλαιο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του επιβεβαιώνουν την υποκρισία και την απληστία των δημιουργών του Ανθρωπογενούς Φαινομένου του Θερμοκηπίου. Οι αλήτες αυτοί λένε σε εμάς (και σε άλλους) «δανειστείτε πολλά λεφτά, δώστε τα σε εμάς και βάλτε πολλές ΑΠΕ». Και ο ΓΑΠ και η Μπιρμπίλη (και κάτι φρούτα στην ΝΔ) σε ρόλο τοπικών πλασιέ. Αυτό δεν προτείνουν; Να υποθηκεύσουμε τους μελλοντικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ για να ζήσουν οι Γερμανοί, και τα ντόπια τσιράκια τους, το όνειρό τους…

Εγώ περιμένω να δω πώς θα υποκαταστήσουν οι Γερμανοί τα πυρηνικά που κλείνουν (χωρίς να καταλάβουν, ή να αγοράσουν, την Νορβηγία).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s