Σήμα κινδύνου από την WWF Ελλάς


«
Σήμα κινδύνου εκπέμπει η WWF Ελλάς, για να μην χαθούν οι πενιχρές κατακτήσεις στο περιβάλλον»…

Βρε παραμυθιασμένα παιδάκια, η Ελλάδα είναι μία βιασμένη χώρα. Κοιτάξτε γύρω σας: Παράνομοι δρόμοι σε δάση, καμένα βουνά, βίλες αντί για πεύκα, κάθε κορφή και κεραία κινητής, πισίνες με νερά από παράνομες γεωτρήσεις, αυθαιρετάκια παντού, μπάζα και σκουπίδια, κακογουστιές τοπικής αυτοδιοίκησης, και μπετοσιδερένια εκτρώματα, η μόνη «φύση» που βλέπετε, τρομάρα σας, είναι τα ψευτο-οικολογικά προγράμματα στην ΤιΒι, όπου, συνήθως, πληρώνονται για να ΜΗΝ δείχνουν, όχι για να δείχνουν.


Πιστεύετε ότι είστε οικολόγοι, αλλά δουλεύετε (εν γνώσει σας; ή κοιμάστε;) για Γερμανικές, Ισπανικές, Ιταλικές και Δανέζικες εταιρίες, και τους εδώ πλασιέ τους, και αυτοί που σας καθοδηγούν το έχουν κάνει μπίζνα να σας βάζουν να διαμαρτύρεστε, όσο ακόμα σας ταΐζει ο μπαμπάς, και οι χορηγίες πάνε στο να βάζετε ομοιόχρωμα μπλουζάκια, και να κάθονται οι καθοδηγητές σας σε επίσημα τραπέζια να κάνουν τους σπουδαίους.

Να σας πω πως θα συνεχίσει το έργο: Οι πολυεθνικές που πουλάνε αιολικά, υπό την τραπεζική πίεση, θα ξεστοκάρουν και μετά πάπαλα, αντίο, σαγιονάρα. Οι κυβερνήσεις δεν έχουν λεφτά για πέταμα, και θα το καταλάβουν οι χορηγοί σας σύντομα. Οι χορηγίες θα κοπούν. Το χαρτζιλίκι θα κοπεί και δεν θα έχετε για την συνδρομή σας, είτε έχει ο μπαμπάς, είτε δουλεύετε σε καφετέρια για να κάνετε τους ακτιβιστές και τους εθελοντές.


Εσάς που νομίζατε ότι είχατε βρει σκοπό ζωής και όνειρο για παραμύθι, να σας προειδοποιήσω ότι η φτώχεια είναι δύσκολη, και η ζωή σκληρή, και μη χειρότερα. Και η «Κλιματική Αλλαγή», όπως σαν την σέρβιραν απάτη. Ξέρω… τα λέω επιθετικά και σας νευριάζω, σας θίγω ιδεώδη, πατάω την νέα θρησκεία σας, αλλά την αλήθεια σας λέω

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s