Οι κατά Χατζημαρκάκη Άθλοι

Κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει την γνώμη του, και ο κύριος Χατζημαρκάκης τις δικές του. Βρήκαν οι Γερμανοί εκπρόσωπο να επικοινωνούν με τους ιθαγενείς στην γλώσσα τους. Διάβασα στην Ναυτεμπορική τις απόψεις και παραινέσεις του κυρίου αυτού, μερικές τις βρήκα ενδιαφέρουσες, και μερικές τις θεωρώ …Γερμανικές απόψεις.

Θεωρώ την άποψη ότι «οι φόροι είναι το αίμα στις φλέβες του κράτους», καθαρά σοσιαληστική. Αίμα, σίγουρα είναι οι φόροι, δικό μας αίμα, που το πίνουν παράσιτα και τσιμπούρια, και μέγα μέρος του πάει για υποβρύχια που γέρνουν, μίζες, και σαβούρες, made in Germany. Η έλλειψη νομιμοφροσύνης απέναντι στο κράτος είναι συνέπεια του πιο φαύλου κράτους στην Ευρώπη, και για αυτό κύριε Χατζημαρκάκη, να κοιταχτείτε στον γερμανικό καθρέφτη σας.

Το flat tax με βρίσκει 100% σύμφωνο. Άντε 2 φορολογικούς συντελεστές, μειωμένους. Ο μειωμένος συντελεστής (και ο ενιαίος συντελεστής) μειώνει το κίνητρο για φοροδιαφυγή. Και λιγότερο κράτος, και λιγότερες επιδοτήσεις, και λιγότερος κρατικοδίαιτος παρασιτισμός.

Λέει ο Γερμανός να κάνει έκκληση ο Γιωργάκης στους πλούσιους… Με αντίστοιχη μείωση του κράτους, αν ήμουν πλούσιος, θα έδινα ευχαρίστως — Χωρίς μείωση του κράτους, προτιμώ διακοπές στις Μπαχάμες.

Για την δημόσια διοίκηση και την παιδεία, διαβάστε τα μόνοι σας, καλά τα λέει, σε άλλη ζωή και άλλη Ελλάδα.

Και τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει «χρηματοδότηση της ΕΕ για να αποκατασταθούν χωριά της περιφέρειας»; Η ΕΕ επιδότησε το ξερίζωμα των αμπελιών και την καταστροφή των καϊκιών. Όχι άλλη βοήθεια από την ΕΕ, έλεος.

Το Τουρισμό Υγείας κύριε Χατζημαρκάκη, να τον κρατήσετε για την Ταϊλάνδη. Αλαζόνες πορνόγερους δεν θέλουμε. Τράπεζα μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας… Προφανώς ο Χατζημαρκάκης λείπει καιρό, και δεν ξέρει ότι το καρτέλ δεν αφήνει τέτοια πράγματα.


Την ναυτιλία товарищ να την αφήσεις ήσυχη, δεν έχει ανάγκη από ελληνογερμανούς. Και την Θεσσαλονίκη… θα ήθελες… Διέξοδο στην θάλασσα, και εσύ. Έχει ζητήσει και άλλος πριν από εσένα, και τα Σκόπια είναι καπαρωμένα από άλλον πάλι.

Εκεί που ο Χατζημαρκάκης δείχνει ότι οι Πασόκοι ήταν και είναι Γερμανόφιλο κόμμα είναι στα ενεργειακά. Σαν να ακούω τον Αρθούρο, να φαντάζεται ΑΠΕ και πρασινάδες. Να τα πουλήσετε σε Αφρικάνους αυτά. Και έχει το θράσος να μιλάει για αμυντικές δαπάνες. Τώρα που δεν παίζουν η Φεροστάλ και Ζήμενς, τώρα σπρώχνουμε ειρήνη… Και την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν το άκουσε εκεί στον κρύο βορά, ότι οι Ολυμπιακοί ήταν η αρχή του οικονομικού τέλους μας…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s