Η Ευρώπη εξετάζει τον Πούλο


Στις 17 Φεβρουαρίου του 2011.

1. Παρ’ ολίγον στο αρχείο
2. Ευχαριστούμε για τα νέα στοιχεία
3. Ραντεβού στις 12/2/2011

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που εξετάζεται παράβαση κοινοτικού δικαίου σε σχέση με αιολικά, επειδή βάσει Κοινοτικής επένδυσης εκχερσώθηκαν μεγάλες εκτάσεις σε προστατευόμενη περιοχή και καταστράφηκε βιότοπος. Και οι υπάλληλοι των αιολικών συμφερόντων, αυτή την φορά έκαναν τσαπατσουλιές, και πρωθύστερα, και άλλα, διάφορα, που σας ανέφερα την περασμένη Πέμπτη, και χτες, στο Τζουράσικ Πάρκ.

Δυστυχώς, η ΕΕ, δεν εξετάζει αυτό που θεωρώ εγώ ουσία, δηλαδή το ότι η Κλιματική Αλλαγή είναι κάτι μεταξύ ανυπόστατης υπερβολής και απάτης, δεν εξετάζει ότι ποτέ δεν πρόκειται να υποκατασταθεί συμβατική παραγωγή ρεύματος από αιολικά, δεν εξετάζει ότι η Γερμανία και η Δανία είναι κραυγαλέες αποδείξεις περί τούτου, δεν εξετάζει ότι μας καταστρέφουν τα βουνά, ή ότι, απλά, δεν τα θέλουμε, δεν εξετάζει το ότι αυξάνουμε την τιμή του ρεύματος, μόνο και μόνο για να βάλουμε αιολικά… Τίποτα από όλα αυτά, οι Γερμανοί εξ άλλου είναι υπερήφανοι που πλάσαραν, στις ορδές των ηλιθίων, την ιδέα της αυξημένης ταρίφας, ακριβώς για να πουλάνε αιολικά.

Έτσι, στα πλαίσια της Πράσινης Ανάπτυξης, βγάζουμε τα μάτια μας με χαρτιά, ψάχνουμε για δικηγόρους που να μην είναι πιασμένοι ή δοσμένοι σε αιολικούς, φυλάμε καρτέρι στα κατά τόπους Νομαρχιακά καταστήματα για ανακοινώσεις, ακούμε την ΕΛΕΤΑΕΝ να μας υπενθυμίζει ότι ισχύει περίπου στρατιωτικός νόμος υπέρ των αιολικών.

Οι αιολική αλητεία θα θέλει να ακριβαίνει το ρεύμα, να το πληρώνουμε εμείς, για να το μοιράζονται αυτοί. Εγώ διαβλέπω ότι όπως σε αρκετές άλλες πτυχές της Θαυμαστής Νέας Ελλάδας, και εδώ, όσο καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνεται, θα υπάρξουν λεμονόκουπες.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε