Από την πράσινη ενέργεια στο πράσινο σεξ

Η Connie Hedegaard είναι Επίτροπος Κλιματικής Δράσης από την Δανία στην μαϊμουδιά που λέγεται Κομισιόν, με Πρόεδρο τον γίγαντα της πολιτικής Μπαρόζο (τον μασκαρά που είπε ότι η Ευρώπη είναι αντίδοτο για τις δημοκρατίες). Η κυρία αυτή, αν και δηλωμένη συντηρητική (και ο Πράσινος Δήμας τέτοιος δηλώνει) προωθεί λεγόμενες Πράσινες αντιλήψεις. Η έντονη Πράσινη προπαγάνδα των ημερών, δεν έχει τόσο στόχο εμάς, πλέον, όσο τους Ινδούς και τους Κινέζους, και ειδικά η Ινδία έχει μπει στο στόχαστρο του αιολικού λόμπυ που βλέπει τα σκούρα στην Δύση όπου τα θύματα ξεσηκώθηκαν.

Οι Πράσινοι δεν ασχολούνται μόνο με ενέργεια, ασχολούνται και με το σεξ. Το βορειοευρωπαϊκό σεξ δηλαδή. Οι βορειοευρωπαίο μπερδεύουν τα αιολικά με αειφόρο ενέργεια, και τους δονητές με σεξ.  Και όπως τα αιολικά κάνουν κακό στο περιβάλλον έτσι και το σεξ τους βλάπτει τα γεννητικά τους όργανα, αφού αποκαλύφθηκε ότι τα φθαλικά άλατα στους πλαστικοποιητές του σεξ δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα, από καρκίνο μέχρι πάχος.  Ατυχώς, η Γερμανική Κυβέρνηση, παρ’ ότι το σεξ αρέσει στο 20% του κόσμου (κατά το οικολογικό 20-20-20), αρνείται να ασχοληθεί (είπαμε, και η μαλακία έχει τα όριά της), οι Δανοί συνιστούν προφυλακτικά και στους δονητές. Βέβαια, αν κρίνω από τις ενασχολήσεις των ανθρώπων αυτών, η ζημιά στον εγκέφαλο έχει ήδη γίνει.

Αλλά για να ξαναέρθω στο θέμα μας, η κυρία Hedegaard «Επιτροπεύει» σε κάτι που είναι από αμφιλεγόμενο έως απάτη του κερατά. Το κλίμα αλλάζει, γενικώς και αορίστως από το 3 δις π.Χ., και θα αλλάζει μέχρι την Δευτέρα Παρουσία, που θα συντελεστεί το αργότερο το 5 δις μ.Χ.  Το πόσο αυτή η αλλαγή ήταν, είναι, και θα είναι ανθρωπογενής, παίζεται. Το πόσο είναι ειδικά ανθρωπογενής από το 1800 περίπου που τελείωσε ο Μικρός Παγετώνας του Μεσαίωνα, επίσης παίζεται (είμαι γενναιόδωρος σήμερα λόγω εκλογών στο ΠΑΣΟΚ). Αυτό που δεν αμφισβητείται είναι ότι με πολλές εγκαταστάσεις κατασκευασμένων Γερμανικών, Δανέζικων ή Ισπανικών ανεμογεννητριών, θα πετύχουμε ο,τιδήποτε εκτός από το να ταΐζουμε τους τσαρλατάνους που τα προωθούν.

Ακόμα και οι πιο καλοπροαίρετοι Πράσινοι, είτε ασχολούνται με αειφόρο ενέργεια είτε με σεξ, είναι οι νεο-ιεραπόστολοι της δεκάρας, θλιβερά άτομα που αντί να κοιτάνε τις δουλειές που δεν έχουν, ασχολούνται με τους υπόλοιπους.  Ο αρχαιοπτέρυξ συνιστά κανονικό, και όχι πράσινο σεξ, και αν το κάνετε πράσινο, κάντε το με παρέα, όσο προλαβαίνετε, γιατί σε 5 δις χρόνια, όλα θα τελειώσουν.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s